Meniu
Cauta in toate categoriile
  • Ford
  • Ford Tranzit
  • Ford Mondeo
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Dacia
  • Dacia Duster
  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Ford Dokker

Termeni si Conditii Triauto

TRIAUTO HYPERLINK S.R.L., societate înregistrată la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/3412/2015; CUI 34258560, avand sediul social in Bucuresti, sector 6, Aleea Dumbravita nr. 1, zona II, bloc MIIb8/4, sc. B, et. 7, ap. 73, este proprietarul site-ului triauto.ro
Accesarea site-ului, crearea unui cont, utilizarea servciilor oferite de site constituie acceptarea termenilor si conditiilor. Site-ul triauto.ro este destinat să ofere către clienții săi informaţii despre vanzari/cumparari/inchirieri/transporturi cu autovehicule, ele având un caracter pur informativ, în niciun caz nu se doreşte a fi un website cu caracter oficial, raspunderea pentru veridicitatea informatiilor apartinand exclusiv utilizatorilor.

Defintii:
site: triauto.ro;
vizitator: persoana fizica sau juridica (prin reprezentant) care acceseaza site-ul;
utilizator: persoana fizica sau juridica (prin reprezentant) care acceseaza siteul in scopul de a beneficia de serviciile acestuia prin crearea unui cont;
cont: pagina personala creata de utilizator pentru promovarea anunturilor proprii. Crearea contului se realizeaza prin furnizarea unui nume, a unei adrese de email valabile si a unui numar de telefon format din 10 cifre care trebuie sa inceapa cu caracterele 07.... Numarul de telefon furnizat va fi public;
anunt: publicatia utilizatorului privind bunul si serviciul pe care il comercializeaza
anunt activ: anunt publicat pe o durata de 30 de zile. Exceptie fac anunturile de tip transport deoarece valabilitatea anuntului este stabilita de catre utilizator;
anunt inactiv: anunt mai vechi de 30 de zile pentru care utilizatorul nu a solicitat prelungirea. Anunturile inactive vor fi stocate timp de 1 an, cu posibilitatea de reactivare;
operator: persoana desemnata de triauto.ro sa mentinta relatia cu utilizatorii;
notificari: comunicari transmise de operator prin email, la adresa comunicata o data cu infiintarea contului referitoare la perioada de activare/inactivare a anunturilor, avertizari privind respectarea termenilor si conditiilor etc. Comunicarile de mai sus au fost exprimate enuntiativ si nu limitativ.

Triauto.ro isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii. Acest drept implica si stergerea contului cu tot cu anunturile adaugate de acesta.

Triauto.ro nu tolereaza limbaj/imagini neadecvate, injurioase, discriminatorii. In caz contrar anuntul nu va fi publicat si va fi sters.
Triauto.ro are dreptul de a republica anunturile postate pe site-uri partenere. Utilizatorii declara in mod expres ca sunt de acord ca anunturile publicate pe aceasta platforma sa fie redistribuite catre partenerii triauto.ro fara nicio alta instiintare.

Triauto.ro va publica anunturile utilizatorilor in maxim 24h de la postare, dupa verificarea prealabila a continutului (text si imagini).

Triauto.ro are dreptul de a inactiva fara avertisment anunturile neconforme cu termenii si conditiile site-ului. Cu toate acestea, triauto.ro are dreptul si nicidecum obligatia de a notifica utilizatorii sa-si revizuiasca continutul anuntului neconform in vederea publicarii. Exercitarea acestui drept apartine exclusiv triauto.ro

Anunturile sau crearea de cont pe platforma Triauto.ro sunt gratuite. Triauto.ro isi rezerva dreptul de a percepe taxe pentru anunturile publicate, fara vreo notificare prealabila.

Dreptul de a cere taxe opereaza pentru viitor, neafecatand anunturile existente, in perioada de valabilitate. Cu toate acestea, reinnoirea/reactivara acestor anunturi poate fi supusa taxarii.


Triauto.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor si nici pentru verdicitatea informatiilor publicate. Orice tranzactie intervenita intre utilizatori prin intermediul Triauto.ro priveste exlusiv utilizatorii/vizitatorii implicati.