Despre noi


Oferim servicii de vanzare/ inchiriere auto precum si transporturi

Pentru ca stim ca nu toate companiile au la dispozitie bugetul sau resursele necesare pentru dezvoltarea propriului magazine online, prin care sa-si promoveze si sa-si vanda serviciile, venim in sprijinul lor prin punerea la dispozitie a serviciilor noastre de hosting si promovare.

Istoric

Semnificatia numelui TriAuto are nuante polivalente. 

Pe de o parte, dupa cum stim cu totii, cifra trei reprezinta un simbol in foarte multe culturi, asa ca in industria auto online devine numarul magic ce reflecta cele trei tipuri de servicii pe care le oferim (vanzare, inchiriere si transport). 

Totodata, pe noi ne mai duce cu gandul la tricolor, ajutandu-ne, astfel, sa dam brandului identitatea romaneasca cu care ne identificam. 

Asadar, prin alaturarea sufixului “auto” cifrei magice “trei”, am format triunghiul numelui nostru, care va fi baza identitatii brandului pe care am inceput sa-l crestem.  

Cine suntem? 

Se spune ca daca vrei sa nu simti ca muncesti, in viata, trebuie sa-ti alegi un job care-ti place. 

Asa se face ca in urma cu zece ani, ne-am dat seama ca putem sa aplicam cunostintele de dezvoltare de software in industria de care suntem pasionati, in vederea imbunatatirii segmentului de online. 

Prin urmare, am decis sa punem bazele TriAuto, dorindu-ne sa aducem plus valoare pe piata din Romania.  

Misiunea 

Misiunea noastra este aceea de a ne afirma ca un partener loial şi un furnizor competitiv, capabil să satisfacă nevoile specifice ale clienţilor, construind un instrument performant care sa raspunda cerintelor pe segmentele de vanzare, inchiriere auto precum si transport auto sau de persoane.  

Viziunea

La o scurta analiza a industriei auto pe segmental online, am descoperit ca exista deficient de tehnologie. Firmele care inchiriaza, transporta sau vand autoturisme nu dispun de mijloace tehnice  performante care sa le facilitize  o mai buna desfasurare a afacerii.

Asadar, impreuna cu partenerii care isi listeaza serviciile la noi pe site, vrem sa consolidam  relatii durabile, sa  imbunatatim procesele existente pe piata prin automatizare, in asa fel incat sa oferim clientilor finali posibilitatea de a accesa intr-un mod cat mai facil serviciile de care au nevoie la cea mai inalta calitate. 

Valorile

Suntem o echipa cu o atitudine pozitiva, pasionati si increzatori in ceea ce facem, insa cel mai mult credem in experienta partenerilor nostri care stiu incotro au pornit si de la care ne dorim sa invatam .

Ne apreciem clientii si incercam sa ii cunoastem bine, dorindu-ne sa le intelegem si sa le satisfacem nevoile.